Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

150 feet of ENERGY mini kompresszor 200 ml

Ár:
2.990 Ft
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 17%
Gyártó: Preval
Cikkszám: 121
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Airbrush bárhol, bármikor! A Preval's 150 Feet of ENERGY egy hordozható zseb kompresszor.

Leírás

Nincs szüksége elektromos kompresszorra, csak használja ezt a hordozható zsebkompresszor flakont és bárhol, bármikor professzionális minőségben használhatja airbrush rendszerét. Egy 150 Feet of ENERGY flakon 1,5 - 3,5 nm felületre elegendő festék kiszórására alkalmas

VOC-mentesen, csendben, olaj és villamos energia nélkül biztosít egyenletes permetet szinte bármilyen megfelelően hígított folyadékból.
207 ml VOC mentes hajtóanyag.

A 150 feet of ENERGY használatakor érdemes a 30-3-as szabályt betartani: Használja a vFan Airbrush-ot 30 másodpercig folyamatosan, és állítsa le 3 percre, hogy a 150 feet of ENERGY ne váljon túl hideggé. Miközben 3 percet vár, a doboz rázása elősegíti a hajtóanyag gyorsabb felmelegedését, és a nyomást a megfelelő 1- 4,5 bar tartományban tartja.
Használható az autóiparban, dekorációkhoz, művészetekben, otthon, iparban, hajózásban, stb.
A 150 Feet of ENERGY mini kompresszort használhatja autóipari festékekhez, lakkokhoz, epoxihoz, alapozókhoz, olajokhoz, oldószerekhez, vegyszerekhez, acetonhoz, ammóniához, védő bevonatokhoz, stb.

A 150 feet of ENERGY sűrített levegős tisztító sprayként is működik, kifújja a nehezen elérhető helyeket is és így csökkenti a tisztítási időt. Használja a fúvócsövet a nehezen hozzáférhető poros területek megtisztítására. A flakont tartsa függőlegesen, apró fújásokat végezzen. Ha a flakon hideg lesz, tartson három perc szünetet és közben rázza a flakont, hogy felmelegedjen.

Amerikai termék.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!