Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Preval Sprayer újratölthető spray műanyag tartállyal

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1567
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Preval Sprayer egy utántölthető, eldobható, újrahasznosítható, könnyen tisztítható, de emellett professzionális minőségű festékszóró rendszer.
Egyéb
darab
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Preval sprayer Preval Sprayer újratölthető spray
3.790 Ft
Preval 6 darabos műanyag tégely - 0,87 dl Preval 6 darabos műanyag tégely - 0,87 dl
3.690 Ft
Preval üveg tégely - 1,77 dl Preval üveg tégely - 1,77 dl
750 Ft

Leírás

Nincs szükség kompresszora, egyszerűen csatlakoztassa a kiszórni kívánt folyadékkal feltöltött edényt a szabadalmaztatott szórófejes flakonra és már működik is.
A Preval Sprayer nagyon sokféle folyadék kiszórására alkalmas, néhány példa ezek közül: alapozók, víz-, olaj- vagy oldószer alapú festékek, lakkok, ipari tisztítószerek, rovarirtó- vagy növényvédő szerek, vegyszerek és természetesen Plasti Dip.

Hígítási javaslatok termékekhez:
120 ml lakk - 15 ml hígító
120 ml zománc - 30 ml hígító
90 ml latex festék - 60 ml hígító

Plasti Dip - hígító 1- 1
oldószeres bázisréteg - hígító 1 -1
cellulóz festék/lakk - hígító 1 -1
szintetikus festék/lakk - hígító 4 -1
emulzió - hígító 1 -1

Néhány dolog, amire figyelni kell a használat során:

- A tárolóedeny jelzőszintje fölé ne töltse a folyadékot

- Vastag vagy latex festék használatakor vegye ki a szűrőt a csőből.

- A tárolóedényt ha rácsavarozta a szóróberendezésre, akkor már ne rázza föl, mert köpködhet vagy le is állhat. Ha mégis így tett, várjon egy percet és újra használhatja a berendezést.

- 15- 25 cm-re tartsa a szóróberendezést a festeni kívánt tárgytól. Lakkoknál és egyéb gyors száradású anyagoknál lehet 2-3 cm-rel közelebbről is használni a sprayt. Ha túl közelről permetez, megfolyhat, ha túl messziről akkor rücskös, darabos lesz a felület.

- 40 °-nál ne döntse meg jobban a sprayt használat közben.

- Szobahőmérsékleten használja a sprayt.

- Festékszórás során tartsa mozgásban a sprayt és mozgassa tovább, ha elengedte a  szórófej gombját. Így elkerülheti a megfolyást.

- Készítsen 2- vagy több vékony, mint egy vastagabb réteget.

- Fújjon próbát egy kartondoboz darabon. Hagyjon kb 15 másodperc időt a festéknek felszívódni a csövön és hogy meginduljon a szórófejen.

- Ha nyomja a piros szórófejet és nem jön a festék, akkor valószínűleg eltömődött. Csavarja le a tartályt, vegye le a csőről a szűrőt és enélkül rakja össze újra. Tartson egy rongyot a szórófej köré és nyomja a gombot 3 másodpercig. Látni fogja a buborékot a folyadékban, ahogy a dugulás megszűnik. Ezután vízzel vagy hígítóval mossa át a rendszert. Ha túl sűrű vollt a folyadék, adjon  a folyadékhoz hígítót. Ha a szórófej száradt be, akkor cserélje ki.

- Ha folyamatos permetezés miatt hideg lesz a flakon és a rendszer köpköd vagy csökken a nyomás, akkor melegítse fel a flakont, vagy csavarja meleg törülközőbe. Szobahőmérsékleten lehet a legjobb minsőséget elérni. 

- Használat után szedje szét a tartályt a szóróberendezésről. A tartályban maradt anyagot a fedéllel zárja le. A csövet és az üres tartályt mossa el a megfelelő oldószerrel. 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!