Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük a Plasti Dip® weboldalán!

A Plasti Dip Magyarország Kft egy csak EREDETI Plasti Dip termékeket forgalmazó, magyar tulajdonban lévő vállalakozás. A Plasti Dip International magyarországi  képviselőjeként csak az egyedülálló, eredeti formula alapján készült folyékony gumi terméket forgalmazzuk. A webshopban elérhető termékek raktárunkban készleten vannak, megrendelést követően néhány napon belül a megrendelő címére szállítjuk. Érdemes visszatérni a weboldalunkra, regisztrálni a hírlevélre, mert elsőként értesülhet különleges akcióinkról, egyedi ajánlatainkról.

A Plasti Dip szintetikus gumi bevonatként indult, amelynek célja a szerszám fogantyúinak lefedése, és egy biztos, erős, csúszásmentes tapadás biztosítása, amely ellenáll a durva használatnak. Azóta a Plasti Dip-et az üzleti élet, az ipar, a kézművesek, a hobbisták és a ’csináld-magad-emberek’ is használni kezdték olyan dolgokra, amelyekről az eredeti feltaláló még nem is álmodott.

Miért foglalkozunk a Plasti Dip-pel? Egyszerűen azért, mert hihetetlenül kiemelkedő termék ezer fajta alkalmazással. A Plasti Dip-et már több mint 10 éve értékesítjük, és nagyon szeretjük mindazt, amire képes. A Plasti Dip használata a speciális műszaki alkalmazásoktól az autó átszínezésig, a hobbi jellegű felhasználáson, a szigetelésen keresztül akár a kertészeti projektekig terjed. Könnyen használható és hosszú élettartamának köszönhetően megoldásként használható rengeteg alkalmazási területen. Speciális összetétele lehetőséget biztosít számos alkalmazásra, a modellezéstől az autóipari és tuning alkalmazásokon keresztül az elektromos alkatrészek és készülékek védelméig. Szeretjük a Plasti Dip új alkalmazásának és felhasználási lehetőségeinek feltárását, mi is állandóan kísérletezünk.

EREDETI Plasti Dip® spray raktárról már 2.990 forinttól a Plasti Dip Magyarország Kft-től.
A világszerte elismert Plasti Dip ® termékek között mindig megtalálhatja a megfelelő választást, mert ezen professzionális termékek különlegesen sokoldalúak.

Használja akár védelemre, állapot megőrzésre, fenntartásra vagy dizájnolásra, esetleg impregnálásra – a Plasti Dip ® folyékony gumi a megfelelő megoldás az Ön számára.
Több ezer szakember használja a Plasti Dip ® folyékony gumikat napi rendszerességgel – Ön is csatlakozik hozzájuk?

Használja a garantáltan eredeti terméket, melyet a gyártó több mint 40 éve kínál! Ne kössön kompromisszumot, ebben nem fog csalódni!

Cégadatok:

Plasti Dip Magyarország Kft.

2131 Göd, Pesti út 92.

adószám: 14832981-2-13

cégjegyzékszám: 13-09-130080

bankszámlaszám: 14100196-23116260-70000008